MRcustoms

MRcustoms is een jong dynamisch bedrijf dat sinds 2019 gestart is met het customizen, servicen en onderhouden van de bekende Amerikaanse V-twin motoren, CafeRacers en alles wat rolt op 2 wielen.

 

Mitchel Renne is ooit begonnen vanuit zijn garage en heeft het bedrijf inmiddels weten uit te bouwen naar een professionele shop in Ede. Na het volgen van een erkende opleiding en het behalen van de bijbehorende certificaten kon er een start gemaakt worden met het beginnen aan diverse zelfbouw en verbouwprojecten.

 

Momenteel bied MRcustoms een totaalpakket van diensten waarin hij zich onderscheid in service en flexibiliteit. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden dan nodigen we u van harte uit om langs te komen of te bellen naar MRcustoms!
 

Zie onze openingstijden en contactinformatie op contact

Bezoek onze instagrampagina om op de hoogte te blijven van onze projecten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief via onderstaand contactformulier

_G0A0351 def low key.jpg
IMG_0949.jpg

Honda FX650 Scrambler

Volledige verbouwing van een Honda FX650 naar een brute Scrambler

  • Custom Tank

  • Frame aanpassingen voor tank en zadel

  • Custom uitlaatsysteem

  • Custom Spuitwerk (door de klant zelf gedaan)

  • En veel meer ....

Motor-Art
Custom Tafellampen

Mijn creatieve bloed stroomt waar het niet gaan kan en daaruit zijn deze Motor-Art tafellampen ontstaan. De onderdelen komen uit een motorblok van een Suzuki GSX400e die ik nog had liggen. De lampen zijn oa te koop in de winkel van www.lifestylemotowear.nl te s'Gravenland bij Hilversum of neem contact op via deze website.

Heb je zelf een creatief idee voor je motor of motoronderdelen, laat het mij weten en dan kunnen we samen kijken of we het realiteit kunnen maken, niks is te gek.

Honda CX500 CafeRacer

Dit project is inmiddels afgerond. Honda CX500 uit 1980 omgebouwd naar  CafeRacer.

Dit project was ook te zien op de 2018 Bigtwin Bikeshow

Harley Davidson Dyna Street Bob Custom

HD Dyna Street Bob uit 2010. Volledig gecustomized in blacked out versie

Harley Davidson Sportster Nightster 1200 XL

HD Sportser Nightser 1200 XL uit 2008 gecustomized met een Bobber/Cafe Racer look en feel.